Evert van de Ven - Eckhart Tolle

'Kennismaken met Eckhart Tolle is een kennismaken met jezelf' door Evert van de Ven

Soms loopt je leven niet zoals jij het wilt. Misschien voel je je overspannen of verveeld, of ben je ziek, heb je problemen op school of op je werk, binnen je gezin of binnen je relatie. Misschien weet je precies wat er aan de hand is, maar misschien is het slechts een vaag gevoel. Je weet dat er iets is dat je anders moet doen, maar wat?  De vraag: ‘wat bezielt mij?’, kan daarbij een behulpzame vraag zijn om het antwoord op deze praktische vraag te vinden en is tevens een vraag die je de weg wijst naar het antwoord op een veel dieper liggende vraag: ‘wie ben ik en wat wil ik?’

Deze vragen vormen ook het fundament van het boek Een kennismaking met Eckhart Tolle en leiden tot het antwoord dat hoe meer vertrouwd je raakt met het kennismaken met Eckhart Tolle en zijn teachings je automatisch meer en meer zicht krijgt op jezelf, op wat jou beweegt en inspireert en uiteindelijk op wie jij bent.

In deze levendige lezing komen al deze vragen en antwoorden aan de orde en zul je jezelf vanuit een ander perspectief gaan zien.

Op zijn toegankelijke, humorvolle manier neemt Tollekenner Evert van de Ven (1960, bewustzijnstrainer) je mee in het leven en werk van Eckhart Tolle.Zijn lezing wijst een heldere en ongecompliceerde weg naar hoe je je kunt overgeven aan verandering en het dagelijks leven tegemoet kunt treden met de kracht van het Nu. Van de Ven vertelt je de clou om aan de hand van de lessen van Tolle je eigen, unieke bruisende levendigheid te ontdekken en je eigen pad te gaan.

wanneer: 

zaterdag, 23 maart, 2013 - 10:00
  • Lezing

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.