Marit Karssens - Er is meer...

Zij zal eerst willen vertellen wie zij is, wat zij doet, wat haar raakt.

In dit verhaal zal het gaan over haar contact met de Lichtwereld, met Herrezen Meesters, over het channelen van bijzondere boodschappen, over mooie ervaringen met engelen en hoe zij op deze weg terecht is gekomen, een heel menselijk ervaringsverhaal…

Zij zegt: ik sta met twee benen stevig op de grond, en mijn verhaal zal niet zweverig zijn, juist omdat ik iemand ben als alle anderen en duidelijk zal worden dat iedereen bijzondere ervaringen meemaakt, of zal kunnen meemaken. Door te vertellen over mijn persoonlijke weg, zal duidelijk worden dat het voor iedereen mogelijk is om dit te voelen, te ervaren, als je de angst voor het onbekende los zou kunnen laten.

Mijn verhaal is gebaseerd op mijn Waarheid, op mijn eigen ervaringen, ieder staat vrij zijn eigen Waarheid te voelen, ik dring niemand iets op. Ik hoop mensen te raken op hartsniveau, daar waar een ieder weet en voelt wat Waarheid is.

Marit geeft:

- Reconnectieve energiebehandelingen en workshops, meditatie avonden
- Healing Arts sessies
- Kindercoaching met de Healing Arts methode
- Dromenuitleg of een persoonlijke channeling met mr. Kuthumi
- Mantrazang

Zij heeft de volgende opleidingen gedaan:  Intuïtieve Ontwikkeling 1 jaar, Healing Arts verdiepingscursus I, II, III, Kindercoaching en diverse aanvullende verdiepingscursussen.
Voor meer informatie, ga naar www.dewegvanhetlicht.nl.

De lezing duurt ca. 1.5 uur

wanneer: 

zondag, 22 juni, 2014 - 10:00
  • Lezing

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.