Sacred Dance najaar 2016

Sacred Dance/Méditation des Tanzes o.l.v. Oda Damen, opgeleid dansdocente. 

Méditation des Tanzes kan een antwoord zijn op de vraag naar innerlijke verdieping. Verbonden in de cirkel kunnen we harmonie, vreugde en stilte vinden. 

Op vrijdagmorgen dansen we eenvoudige (kring)dansen waarin o.a. universele symboolvormen te ontdekken zijn. De dans en de muziek nodigen uit om in beweging te komen, zowel uiterlijk als innerlijk. De muziek is afwisselend van klassieke, hedendaagse of religieuze aard. Meestal rustig van karakter, soms met meer vuur erin. 

In Méditation des Tanzes staat de beleving van de deelnemer centraal, niet de prestatie. De cursus wordt op de vrijdag voor Kerstmis afgesloten met een klein (licht)ritueel, waarin de aangeleerde dansen gecombineerd worden met tekst. 

Data: 7, 14, 21 en 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november, 9, 16 en 23 december 2016. Inschrijving voor deze cursus is inmiddels gesloten. 

Nadere inlichtingen en opgeven voor de nieuwe cursus in 2017 bij Els van Duijvenbode, e-mail: els.van.duijvenbode@hetvensterveenendaal.nl of tel. 0318 526027. 

(Mandalatekening - Rinie van der Leer)

wanneer: 

vrijdag, 23 december, 2016 - 10:00

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.