De Vlam in Rhenen 100 jaar

100 jaar Vrijzinnigen in Rhenen! 

Honderd jaar, een hele eeuw - een leeftijd om bij stil te staan. Dat doet De Vlam in Rhenen uitgebreid op 3 en 4 september a.s. met een feestelijk programma. U las het misschien al eerder in Eenheid. 
Het begon in september 1916 met een bijeenkomst van enkele gelovigen die hun godsdienst op een vrije wijze wilden beleven. Snel sloten zij zich aan als afdeling van de Nederlandsche Protestantenbond. Eerst zwervend van zaaltje naar zaaltje, nu al bijna 50 jaar in een eigen gebouw aan de Beukenlaan. Wij noemen ons nu naar de naam van ons gebouw De Vlam met als ondertitel Vrijzinnigen Rhenen. 

Hierbij nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de feestelijkheden. Ze zijn een afspiegeling van de activiteiten die in onze afdeling plaats vinden zoals een viering, een lezing, films, muziek, een tentoonstelling. Het lustrumboek met de 100-jarige geschiedenis van onze afdeling. alsmede de presentatie van ons nieuwe jaarprogramma 2016-2017. 
Kijk ook eens op: Programma 3 en 4 september

Als u met ons de lunch wilt gebruiken op zondag wordt u in verband met de catering verzocht zich vóór 27 augustus op te geven. Dit kan bij onze secretaris Pien van der Zee: 
Tel. 0488-441160, e-mail: pien@zeetronic.nl

wanneer: 

zaterdag, 3 september, 2016 - 14:00 tot zondag, 4 september, 2016 - 20:00

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.