Dag van de Duurzaamheid

Ook in Veenendaal wordt er dit jaar (voor de derde keer!) aandacht besteed aan de Dag van de Duurzaamheid. Het thema voor deze landelijke dag (10 okt.) luidt: 'Lekker Bezig'. 

Rond het stadsstrand is er die dag van 12.00 - 16.00 uur van alles te doen en te beleven, georganiseerd door Samen Duurzaam Veenendaal. 

Het Venster is initiatiefnemer van dit evenement en we hebben dit jaar in het kader van duurzaamheid van binnenuit èn in de praktijk het een en ander op stapel staan. 

Het Venster zal er staan met een kraam met boeken die mogen worden doorgegeven, zgn. leenboeken. (met een verwijzing naar de Leenboekenwand die in de Passage staat). 

Ook staat er een tafel met laptop waar je je ecologische voetafdruk (WNF) kunt laten testen voor een stukje bewustwording. 

- Voor op de kraam hebben we vooral boeken nodig om gratis uit te lenen. Dus kijk nog even in je boekenkast of er nog iets bij staat waar je iemand anders blij mee kunt maken. Hopelijk hebben we samen een hele stapel! 

- Voor en achter de kraam/tafel hebben we bemensing nodig. Wie het leuk vind om zich namens Het Venster te richten op het langslopend publiek en die dag een uurtje over heeft mag zich melden bij Els de Roo, els.de.roo@hetvensterveenendaal.nl. Vaak ontstaan er spontaan de leukste en interessantste gesprekken. Lekker bezig ! 

wanneer: 

zaterdag, 7 oktober, 2017 - 12:00

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.