Vrije Ruimte over RUILEN

Vrije Ruimte over RUILEN. 

Hannie Kämink, Els de Roo en Martin Schuitemaker stellen op deze morgen het onderwerp RUILEN centraal. Om dat te horen/zien/voelen/ervaren gaan we de ochtend interactief invullen. Het is natuurlijk het leukst als we er allemaal aan mee doen.Een kleine voorbereiding zodat we iets te ruilen hebben:

- Neem iets, een voorwerp(je), mee dat voor jou een bepaalde waarde in zich draagt of heeft gedragen en waar je toch afstand van wilt doen. 
- Bedenk welke waarde het voor jou heeft/had en waarom je er afstand van wilt doen. 
- Laat je verrassen door wat er ontstaat en keer (na de koffie/thee) huiswaarts met een nieuw(e) blik. 


In een Vrije Ruimte wordt er ruimte gegeven aan een ieder die tijdens deze zondagse bijeenkomst een eigen onderwerp op haar/zijn eigen manier vorm wil geven. 
Zo'n bijeenkomst is tevens bedoeld om in te vullen met ‘wat er langs komt’. Er is ruimte voor talent, experiment en spontane ideeën. 
Een Vrije Ruimte staat ook open voor mensen van buiten Het Venster die iets interessants te melden of te delen hebben - uiteraard in overleg met coördinator Vrije Ruimte Martin Schuitemaker. 
Leden en donateurs kunnen de Vrije Ruimte benutten om datgene wat hen inspireert te delen of al of niet interactief, zolang dit valt binnen de missie van Het Venster. Zij kunnen dit in overleg met Martin - òf zelfstandig òf met zijn support - realiseren. 
Een aantal keren per jaar zal de Vrije Ruimte gevuld worden met culturele thema’s. Deze bijeenkomsten worden geïnitieerd door Eveline de Kock. Wie hier vragen of ideeën over heeft, kan met haar contact opnemen. Informatie: Martin Schuitemaker

Aanvang 10.00 uur. Collecte voor Het Venster. 
Na afloop is er koffie/thee/limonade en gelegenheid om met elkaar na te praten. 

Auto-ophaaldienst: Marjo van Rijnsoever

(foto Martin Schuitemaker)

wanneer: 

zondag, 8 oktober, 2017 - 10:00
  • Vrije Ruimte

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.