Vrije Ruimte met mantra's

Deze Vrije Ruimte zal gevuld worden door Anarupa Music, bestaande uit de muzikanten Judith en Paul. De betekenis van de naam Anarupa (Sanskriet) is: ‘Dát, voorbij vorm en schoonheid, Dát, wat schittert in de afwezigheid’. 
De muziek die wordt uitgevoerd wordt in de stemming A = 432 Hz gespeeld. Dat is de trilling van ons hart. Een hart in ontspanning bevrijdt ons menselijk bewustzijn van beperkende gedachten en voert ons mee naar het gebied van innerlijke ruimte en stilte. 
Op deze zondag worden muziekstukken gespeeld die zijn gebaseerd op teksten uit de Veda’s en de Guru Gita, deze laatste is een hymne die uitleg geeft over de aard van het Guru-principe in het Universum. Van dit principe wordt geschreven dat deze leidt tot de ware kennis van het Zelf.
En zo zullen Judith en Paul zich presenteren…... vanZelfsprekend.

Je wordt van Harte uitgenodigd van deze muziek te genieten. Klik voor een kort voorproefje van de muziek op deze link: deze link

In een Vrije Ruimte wordt er ruimte gegeven aan een ieder die op zondagmorgen een eigen onderwerp op haar/zijn eigen manier vorm wil geven. Zo'n bijeenkomst is tevens bedoeld om in te vullen met ‘wat er langs komt’. Er is ruimte voor talent, experiment en spontane ideeën. Een Vrije Ruimte staat ook open voor mensen van buiten Het Venster die iets interessants te melden of te delen hebben - uiteraard in overleg met coördinator Vrije Ruimte Martin Schuitemaker. Leden en donateurs kunnen de Vrije Ruimte benutten om datgene wat hen inspireert te delen of al of niet interactief, zolang dit valt binnen de missie van Het Venster. Zij kunnen dit in overleg met Martin - òf zelfstandig òf met zijn support - realiseren. Een aantal keren per jaar zal de Vrije Ruimte gevuld worden met culturele thema’s. Deze bijeenkomsten worden geïnitieerd door Eveline de Kock. Wie hier vragen of ideeën over heeft, kan met haar contact opnemen. Informatie: Martin Schuitemaker

Collecte voor Het Venster. 

Na afloop is er gelegenheid om gezellig met elkaar na te praten onder het genot van koffie/thee/limonade met wat lekkers.

Autodienst: Hannie Kämink 

(foto Jaap van 't Riet)

wanneer: 

zondag, 15 april, 2018 - 10:00
  • Vrije Ruimte

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.