Vrije Ruimte met Eveline de Kock

Deze Vrije Ruimte wordt  ingevuld door Eveline de Kock. Zij verzorgt een samenkomst - in samenwerking met Martin Schuitemaker - over de figuur Jezus. Het wordt een persoonlijk verhaal. 

In een Vrije Ruimte wordt er ruimte gegeven aan een ieder die op zondagmorgen een eigen onderwerp op haar/zijn eigen manier vorm wil geven. Zo'n bijeenkomst is tevens bedoeld om in te vullen met ‘wat er langs komt’. Er is ruimte voor talent, experiment en spontane ideeën. Een Vrije Ruimte staat ook open voor mensen van buiten Het Venster die iets interessants te melden of te delen hebben - uiteraard in overleg met coördinator Vrije Ruimte Martin Schuitemaker. Leden en donateurs kunnen de Vrije Ruimte benutten om datgene wat hen inspireert te delen of al of niet interactief, zolang dit valt binnen de missie van Het Venster. Zij kunnen dit in overleg met Martin - òf zelfstandig òf met zijn support - realiseren. Een aantal keren per jaar zal de Vrije Ruimte gevuld worden met culturele thema’s. Deze bijeenkomsten worden geïnitieerd door Eveline de Kock. Wie hier vragen of ideeën over heeft, kan met haar contact opnemen. Informatie: Martin Schuitemaker

Collecte voor Het Venster. 

Na afloop is er gelegenheid om gezellig met elkaar na te praten onder het genot van koffie/thee/limonade met wat lekkers.

Autodienst: Wil Gouda

Foto: Jan van Donkelaar

wanneer: 

zondag, 21 januari, 2018 - 10:00
  • Vrije Ruimte

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.