vrije ruimte met thema 'Rust'

De lezing die oorspronkelijk gepland was voor vandaag, is komen te vervallen. Hierdoor is een Open Plek ontstaan. Deze Open Plek wordt als Vrije Ruimte ingevuld door Eveline de Kock en Martin Schuitemaker met een bijeenkomst waarin het gaat over 'Rust' en waar je een stukje rust kunt beleven met stiltemomenten, X-liedjes, mooie teksten, schitterende muziek en rustgevende beelden. 

In de voorbereiding zijn Eveline en Martin geholpen door Jan en Jos. 
Collecte voor Het Venster.

Na afloop is er gelegenheid om gezellig met elkaar na te praten onder het genot van koffie/thee/limonade met wat lekkers. 
Autodienst Wil Gouda. 

Wat is een Vrije Ruimte? 

In een Vrije Ruimte wordt er ruimte gegeven aan een ieder die op zondagmorgen een eigen onderwerp op haar/zijn eigen manier vorm wil geven. Zo'n bijeenkomst kan tevens geschikt zijn om in te vullen met ‘wat er langs komt’. Er is ruimte voor talent, experiment en spontane ideeën. Een Vrije Ruimte staat ook open voor mensen van buiten Het Venster die iets interessants te melden of te delen hebben - uiteraard in overleg met coördinator Vrije Ruimte Martin Schuitemaker. Leden en donateurs kunnen de Vrije Ruimte benutten om datgene wat hen inspireert te delen of al of niet interactief, zolang dit valt binnen de missie van Het Venster. Zij kunnen dit in overleg met Martin - òf zelfstandig òf met zijn support - realiseren. Een aantal keren per jaar zal de Vrije Ruimte gevuld worden met culturele thema’s. Deze bijeenkomsten worden geïnitieerd door Eveline de Kock. Wie hier vragen of ideeën over heeft, kan met haar contact opnemen. Informatie: Martin Schuitemaker

(foto Wietse de Vries)

wanneer: 

zondag, 22 juli, 2018 - 10:00
  • Vrije Ruimte

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.