Marit Karssens

 

Vandaag is Marit Karssens te gast. Verbinding met een andere wereld, bestaat dat? Kun je contact hebben met een spirituele wereld die naast werkelijke wereld bestaat? En hoe komt dit contact dan tot stand? Marit Karssens vertelt hierover op zondag 28 april 2019:

Marit:

"In oktober 2018 is mijn boek Licht-ingevingen uitgekomen, het gaat over mijn 'weg naar binnen' van de afgelopen twaalf jaar en over alle bijzondere gebeurtenissen in mijn leven sindsdien. Sinds 2010 sta ik in contact met de Lichtwereld en krijg ik mooie woorden, gechannelde ‘boodschappen’ door die ik graag met jullie deel. In mijn lezing vertel ik hoe ik inzichten heb mogen krijgen in mijn persoonlijke proces, maar ook in het grotere geheel, hoe wij allemaal prachtige ervaringen kunnen hebben als wij openstaan voor 'er is meer'. Met aandacht naar binnen keren levert zoveel moois op, niet alleen voor jou als persoon, maar ook voor je omgeving en in een veel groter verband. Graag vertel ik jullie over mijn 'weg', over mijn ontmoetingen, openhartig, eerlijk en met humor. Ik zal zeker voorlezen uit mijn boek: tijdens mijn lezing zal het licht in ieder van ons voelbaar zijn, ik hoop mensen te raken en te inspireren met mijn verhaal."

site: www.dewegvanhetlicht.nl

Om dit soort lezingen en voordrachten te kunnen blijven organiseren, vragen we van u een bijdrage van minimaal € 5,- p.p. 

Na afloop is er gelegenheid om gezellig met elkaar na te praten onder het genot van koffie/thee/limonade met wat lekkers. 

(foto Martin Schuitemaker)

wanneer: 

zondag, 28 april, 2019 - 10:00
  • Lezing

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.