Ontmoetingsdag De Krachtcentrale

De Krachtcentrale - Ontmoetingsdag voor vrijzinnige en humanistische initiatieven in de Zuidelijke Veluwe Vallei en Heuvelrug. 

Als besturen en actieve leden van lokale vrijzinnige en humanistische initiatieven en verenigingen maken we het mogelijk dat mensen inspiratie, bezinning en bezieling met elkaar delen en beleven. 
Op deze ontmoetingsdag willen we onze krachten verbinden en elkaar inspireren in De Krachtcentrale.

De uitgangsvraag van De Krachtcentrale is: 

“Wat vinden jullie de grootste kracht van wat jullie in de wereld zetten?” 

Als je op die vraag een antwoord hebt, bereid je een activiteit voor van max. 20 minuten waarmee je de andere deelnemers aan De Krachtcentrale kunt laten 

ervaren wat die grote kracht van jullie is, op een manier die hen kan inspireren daar zelf ook mee aan de slag te gaan in hun eigen omgeving. 

Als je dat hebt voorbereid, hoef je alleen nog maar af te spreken welke mensen vanuit jouw groep de activiteit tijdens de dag gaan uitvoeren en hen uiterlijk 1 juni 2019 op te geven bij Petra Wubs, via secretaris@hetvensterveenendaal.nl.

Om de kosten hoef je het niet te laten: We vragen € 10 per persoon voor koffie, thee en de lunch, bij binnenkomst te voldoen. 
Het principe van De Krachtcentrale is verder simpel: We stoppen er wat energie in, dat gaat met elkaar reageren en er komt een hoop energie en inspiratie vrij!

Voel je vrij om de PDF hieronder te downloaden en/of door te sturen.

We horen graag van je en zien vervolgens uit naar je komst!

Datum en tijd:15 juni 2019, 10.00 – 16.00 uur. 
Plaats: Het Venster, Vijftien Morgen 2, Veenendaal

(foto Martin Schuitemaker)

wanneer: 

zaterdag, 15 juni, 2019 -
10:00 tot 16:00

PDF: 

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.