ONLINE VOORSTELLING CAROOL POPELIER

UNIEKE ONLINE-VOORDRACHT: “Op vleugels van de liefde” door meesterverteller Carool Popelier. 
De voorstelling is op 19 april van 10.00 uur tot uiterlijk 15.00 uur te vinden onder de volgende link: https://youtu.be/oNrvQfP5Q40

(Deze voorstelling is kortgeleden opgenomen in Het Venster, uiteraard zonder publiek) 

De Liefde… Hoe vaak is daar niet over geschreven, gezongen, gedicht, omgezet in kunst?... Daar weten we zo langzamerhand toch alles van?... 

Toch krijg je, op zoek naar wáre Liefde, soms wel heel veel beproevingen en teleurstellingen op je pad. Soms lijkt het alsof je letterlijk en figuurlijk door een hel moet. Bestaat er eigenlijk wel zoiets als ‘ware liefde’?!

Over blinde verliefdheid, pijn in de relatie, jaloezie, en beproevingen waar je door heen moet. Maar of je dát er allemaal voor over hebt? En is dat voor een mens nog wel vol te houden?! Dan moet je wel héél erg geloven in die Liefde…

Een niet zo bekend, maar o zo mooi en eeuwenoud verhaal over ‘AMOR en PSYCHE’ als een spiegel voor een tijd als de onze, waarin menige relatie op de klippen loopt, de snelle ‘date’ in is, en het verlangen naar een relatie vanuit de ziel in alle spirituele tijdschriften te lezen staat.

Carool Popelier is al 37 jaar onderweg in expressie en actuele verbeeldingskracht van zogenaamde ‘eeuwenoude’ verhalen. Als performer kruipt hij in het verhaal en vertelt op integere wijze over de grote wereld met daarin de kleine mens; verhalen met een eeuwigheidsduur wat betreft de gedragspatronen van die mens, in interactie met zijn levensvragen, de geliefden en medemensen. Dát is de kracht van zijn optredens!

Slechts van 10.00 uur tot 15.00 te bezichtigen!!!

Wij stellen uw financiële bijdrage zeer op prijs om deze voorstelling te kunnen laten plaatsvinden. Richtprijs € 5,- p.p. (meer mag!) 
Het rekeningnummer is: NL11 TRIO 0197622208 t.n.v. geloofsgemeenschap NPB Veenendaal, onder vermelding van: bijdrage online Venster-voorstelling 19 april.
Alvast hartelijk dank!

wanneer: 

zondag, 19 april, 2020 -
10:00 tot 15:00
  • Voorstelling

Reacties

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.