Songs from the Heart - ONLINE via ZOOM

Ons optreden van vandaag staat in het teken van Verbinding. Het Songs from the Heart koor neemt ons DIGITAAL mee in een 'ZOOM'-ontmoeting waarbij we elkaar via het beeldscherm kunnen horen en zien. Natuurlijk ontbreken muziek en samenzang niet... 

(door Agnes Colijne en Anadya Wauters)

Programma:

Inloop - online - vanaf 9:30 uur. Kom op tijd om eventuele technische vragen te kunnen oplossen.

Collecte - NL11TRIO 0197 6222 08 t.n.v. NPB Veenendaal, o.v.v. Songs from the Heart

Programma van 10:00 - ca. 10:30 uur met na afloop koffie of thee in de eigen huiskamer of tuin...

Wees welkom!

Hier is de link waarmee we zondag 5 april kunnen 'Zoomen':

https://zoom.us/j/438338610?pwd=UGkrenBCWWY0d21ySTZ5SlJJTXlvQT09  met wachtwoord 046071 

Als je ZOOM niet kent en voor de eerste keer ermee werkt, zijn er een paar handige dingen die je moet weten:

ZOOM is een app die je op je computer, smartphone of tablet kunt installeren. Het is gratis en je hoeft je niet te registreren, je kunt gewoon meteen meedoen. Als je nog nooit met ZOOM gewerkt hebt is het handig om ruim van tevoren al online aanwezig te zijn, dan kunnen we eventuele technische vragen of problemen tackelen.

Je klikt gewoon op de bovenstaande ZOOM-link via je computer, telefoon of tablet. Als het goed is start ZOOM dan vanzelf op. Als dat niet zo is komt de vraag om het programma te downloaden. Dat is soms nodig om in te loggen. Dan download je de app en klikt daarna alsnog op de link.

Als je de sessie start via de computer, is vaak je geluid en/of video standaard uitgeschakeld. Je ziet dan je eigen naam in beeld met witte letters. Vraag is om het beeld en geluid AAN te zetten. Je moet soms de zoom-app toegang geven tot je camera en/of microfoon (afhankelijk van je telefoon, tablet of je instellingen). De eerste keer vraagt je telefoon of tablet dat vaak. Kies op je telefoon of tablet voor “Join with Video” en voor “Call with internet Audio". Zorg dat er geen rode streep meer is door het microfoon en video pictogram linksonder staan in het beeld. De rode streep verdwijnt door er op te klikken. Bij een I-pad of tablet tik je op het scherm en dan verschijnen deze pictogrammen rechtsboven in beeld.

Het is fijn als je je camera aanzet, zodat we elkaar kunnen zien. Mocht je je daar ongemakkelijk bij voelen dan mag deze natuurlijk uit.

Het is handig als je in een stille ruimte zit, waar je je stem kunt (en/of durft) te laten horen.

T: 06 408 665 13

www.anadya.nl

wanneer: 

zondag, 5 april, 2020 - 10:00
  • Vrije Ruimte

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.