Wereldvredemeditatie

WERELDVREDE-meditatie op 31 december. 

Sluit het jaar af met een uur mediteren. Vrede in jezelf, vrede in jouw omgeving, vrede in de wereld. Doe mee met een wereldwijde beweging, want op hetzelfde moment wordt over de hele wereld deze vredemeditatie gehouden.

Op oudejaarsdag wordt van 13.00 tot 14.00 uur op verschillende plekken in onze regio de Wereldvrede Meditatie gehouden. Op www.zinnige-activiteiten.nl vind je alle informatie.

De eerste Wereldvrede Meditatie (ook bekend als ‘World Healing Day’, ‘World Peace Day’, ‘Hour for Peace’) werd georganiseerd door John Randolph Price in 1986. Doel: mensen over de hele wereld verbinden in hun focus op vrede, liefde, begrip en vergevingsgezindheid. Meditatie betekent hier: met eigen gedachten, visie, en geloof je richten op vrede en vrijheid voor alle mensen.

31 december 2020, van 13.00 – 14.00 uur  (inloop vanaf 12.45 uur) bij de vrijzinnige geloofsgemeenschappen in Bennekom, Lunteren, Veenendaal, Rhenen, Renkum en Wageningen. 
In Veenendaal begeleiden Marjo van Rijnsoever en Gerrit van Santen dit meditatie-uur, evenals voorgaande jaren.

Hoewel er ook thuis gemediteerd kan worden, heeft mediteren in een groep altijd meerwaarde. Wie er mee wil doen in Het Venster, dient zich van te voren op te geven via de link die hier binnenkort te vinden is.Vanwege coronamaatregelen, kunnen er maximaal 18 mensen in ons gebouw, en dat is inclusief Gerrit en Marjo. Er mogen dus 16 bezoekers deelnemen. Bij binnenkomst is het dragen van een mondkapje verplicht, maar tijdens de meditatie mag het mondkapje af. Lees voor ons coronaprotocol eerst onze mededeling bovenaan de welkomstpagina.

(afbeelding Pixabay)

wanneer: 

donderdag, 31 december, 2020 -
13:00 tot 14:00

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.