Monique ten Brink

Hoe werkt het zelfhelend vermogen? Via Zoom zal Monique ten Brink hierover e.e.a. vertellen. 

Drs. Monique ten Brink (1965) is schrijfster van het boek ‘Heel met kanker’. Dit blijkt een krachtig hulpboek voor mensen met kanker. Monique begeleidt, nadat ze zelf is genezen van borstkanker, mensen die op zoek zijn naar meer dan wat het ziekenhuis te bieden heeft. Vanuit haar eigen bijzonder pad, biedt zij een uniek en succesvol maatprogramma om kanker breed aan te pakken. 

Ze combineert in haar werk, haar kennis van en ervaring met kwantum healing, voeding, yoga, meditatie, ademtherapie, chakra-psychologie en de eeuwenoude wijsheid van de ayurveda. 

"Het is mijn passie en missie om mensen met kanker die op zoek zijn naar méér te helpen hun genezingskansen te optimaliseren, zonder dat ze daarbij tijd hoeven te verliezen of onnodig in een hel hoeven te leven. En ik help ze er beter uit te komen dan ze er in zijn gegaan. Volg je hart. Alles is mogelijk". 

Monique neemt ons op 24 mei tijdens een interactieve lezing graag mee in de wondere wereld van de kwantum healing, het zelfhelend vermogen van het lichaam  naast de kracht van 'permission slips'. 

De inlogcode voor Zoom (wel even installeren op je pc, smartphone of tablet) om deze interactieve lezing te kunnen volgen, is zondag 24 mei om 9.45 open met de code:

https://us02web.zoom.us/j/84493130172?pwd=UFVVYytSbU1NQy9ETzh3T0hmTUcyQT09

Meer informatie over Monique is te vinden op haar website www.moniquetenbrink.comMonique ten Brink | The Heart Company

Coaching & Events: 06 30 30 23 45

Graag ook aandacht voor onze Collecte, deze zondag voor Het Venster. Van harte aanbevolen!

Na afloop (thuis) gelegenheid tot napraten onder genot van koffie/thee/limonade. 

wanneer: 

zondag, 24 mei, 2020 - 10:00
  • Vrije Ruimte

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.