Zomerzonnewende met Taco IJzerman

Vandaag op de langste dag van het jaar is er een zonnewendeviering met Taco IJzerman, 's middags om 14.00, op een externe locatie in de natuur. Midzomer in het Vrije Veld

De zon staat al weer op zijn hoogste punt, het voorjaar bracht al veel licht en warmte, maar nu begint (pas) de zomer! De tijd van vruchten en volop groene gewassen. 

We vieren dit op zondag 21 juni om 14:00 in Driebergen, samen met een aantal leden van Het Venster Veenendaal en van NUUF Amsterdam. 

Natuurlijk houden we ons aan de regels ter voorkoming van Corona. Dit houdt ook in dat we na de viering geen georganiseerd samenzijn hebben.

Het landgoed waar we zijn, nodigt echter wel uit tot een wandeling en mensen kunnen in kleine groepjes napraten en nader kennis maken.

Om de viering af te stemmen op het aantal aanwezigen verneem ik graag vooraf of je er bij bent.

Ik stuur je snel na aanmelding de adresgegevens en extra informatie. 

Hartelijke groet, vanuit het vrije veld, /|\ Taco IJzerman  

Als je mee wilt doen, graag zelf aanmelden bij Taco en daarbij aangeven dat je je vanuit Het Venster aanmeldt.
Zijn emailadres is:   taco@ijzerman.nu

Taco IJzerman is werkzaam in de groene omgeving van biologische tuinbouw en landgoederen en ontwikkelt zich daarnaast al ruim 20 jaar als druïde. 

Hij is gastvoorganger bij verschillende vrijzinnige gemeenten en begeleidt - samen met zijn echtgenote – zingevings- en inspiratieworkshops in de natuur. 

Lees meer op zininnatuur.nl 

(foto Martin Schuitemaker)

wanneer: 

zondag, 21 juni, 2020 - 14:00
  • Vrije Ruimte

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.