Carool Popelier

- Vanwege de perikelen rond de uitbraak van het Coronavirus komen onze activiteiten tot nader order te vervallen - 

-------------------------------------------------- 

Een voorstelling/verhaal door Carool Popelier. 

De LIEFDE… Hoe vaak is daar niet over geschreven, gezongen, gedicht, omgezet in kunst?... Daar weten we zo langzamerhand toch alles van?... 

Toch krijg je, op zoek naar wáre Liefde, soms wel heel veel beproevingen en teleurstellingen op je pad. Soms lijkt het alsof je letterlijk en figuurlijk door een hel moet. Bestaat er eigenlijk wel zoiets als ‘ware liefde’?! 

Over blinde verliefdheid, pijn in de relatie, jaloezie, en beproevingen waar je door heen moet. Maar of je dát er allemaal voor over hebt? En is dat voor een mens nog wel vol te houden?! Dan moet je wel héél erg geloven in die Liefde… 

Een niet zo bekend, maar o zo mooi en eeuwenoud verhaal over ‘AMOR en PSYCHE’ als een spiegel voor een tijd als de onze, waarin menige relatie op de klippen loopt, de snelle ‘date’ in is, en het verlangen naar een relatie vanuit de ziel in alle spirituele tijdschriften te lezen staat. 

Suggestieve muziekfragmenten, bijpassende citaten en gedichten, en fraaie beelden uit de kunst, die in de loop der tijden over dit verhaal zijn gemaakt, maken de sfeer compleet! 

Een prachtige verhaalvoorstelling, rijk aan verhaal, beelden, muziek en beleving! 

Carool Popelier is al 37 jaar onderweg in expressie en actuele verbeeldingskracht van zogenaamde ‘eeuwenoude’ verhalen. Als performer kruipt hij in het verhaal en vertelt op integere wijze over de grote wereld met daarin de kleine mens; verhalen met een eeuwigheidsduur wat betreft de gedragspatronen van die mens, in interactie met zijn levensvragen, de geliefden en medemensen. Dát is de kracht van zijn optredens! 

Meer informatie over Carool Popelier

Voor deze voorstelling wordt een gemiddeld bedrag van € 5, - (of  meer) gevraagd. 
Na afloop koffie/thee/limonade en gelegenheid om na te praten.

wanneer: 

zondag, 15 maart, 2020 - 10:00
  • Voorstelling

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.