Mike Bais

Mike Bais is op deze Pinkstermorgen (virtueel) weer bij ons in Het Venster. Dit schrijft hij er over:

"Deze zondag in het Venster is een esoterische wijze van het beleven van Pinksteren. Wat betekent Pinksteren voor de mysticus? Een woord dat we zullen gebruiken in de bijeenkomst is 'Kenosis' en betekent een ruimte maken voor de Heilige Geest (invloed).
De voorbereiding op Pinksteren of het ontvangen van de Geest is daarom ook een proces van leegmaken van onszelf. Wie vol is van zichzelf kan niet vol zijn voor de Geest. 
Graag neem ik jullie mee in een meditatie met daarna een uitleg over de mystieke interpretatie achter Pinksteren en de verschillende relikwieën die hierbij gebruikt worden. Tot zondag 23 mei. Mike Bais"
De link om deze virtuele viering te bekijken/beleven, is: https://youtu.be/517DBNkFvV4 Let op: Film start helaas niet vooraan, dus eerst terugspoelen naar het begin.

Mike Bais is van beroep fysiotherapeut, Docent (HBO) en counselor-coach. Hij heeft zijn eigen praktijk voor holistische therapie en counseling en heeft een school voor de westerse esoterische traditie (Avalon: circleofavalon.nl). Hij is een ingewijde priester in een mystieke kerk, is officieel Kabbalah leraar binnen de Internationale Kabbalah society en geeft allerlei cursussen betreffende deze onderwerpen. In Utrecht, zijn woonplaats, heeft Mike al 8 jaar zijn eigen Kabbalah groep. Mike ziet het als zijn levensdoel om mensen op weg te helpen met hun eigen spirituele proces, en hen te onderwijzen waar mogelijk. 

Collecte voor SEE YOU (voorheen Light for the World), een stichting/foundation voor mensen met een visuele beperking, in ontwikkelingslanden. 
U kunt hiervoor een steentje bijdragen via onze rekening: NL11TRIO 0197 6222 08 op naam van ‘NPB Veenendaal’, onder vermelding van 'SEE YOU Light for the world'.
Alle gevers hartelijk dank!

We kunnen elkaar evt. na afloop ontmoeten in de tuin van Het Venster, met koffie/thee en een goed gesprek, vanaf 11.00 uur.

(foto Mike Bais)

wanneer: 

zondag, 23 mei, 2021 - 10:00
  • Viering

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.