Bezinning en Bezieling

Bezinning en Bezieling zijn thema's waarmee we ons in Het Venster verbonden weten. Op vele manieren, zowel op zondagen als op dagen door de week zijn er verbindende activiteiten.
Leden van Het Venster leveren op deze website ook bijdragen in de vorm van gedichten, foto's, artikelen en overwegingen.

Hieronder een overzicht van alle huidige en komende activiteiten en bijdragen
- Bezinning en Bezieling - 

interieur maart 2020 met schilderijen van Nanda Veerbeek
Onze zondagse bijeenkomsten zijn weer hervat, met maximaal 18 personen, niet alleen voor leden/donateurs maar ook voor andere belangstellenden, uiteraard met... meer..
10 apr
2020
Vandaag: singer-song-writer Dick Schreinders, een graag geziene gast bij ons in Het Venster.Vooralsnog is het zijn idee om deze keer op intuïtieve wijze "een... meer..
04 okt
Vrije Ruimte
2020
Op maandag 5 oktober is onze najaars-Algemene-Ledenvergadering. In de nieuwsbrief van september stond abusievelijk 'zondag' vermeld, maar dat moet natuurlijk 'maandag'... meer..
05 okt
Vergadering
2020
Vandaag is er tijd ingeruimd voor een lezing.Er zijn nog geen gegevens bekend.(foto Pixabay)
11 okt
Lezing
2020
Vandaa geen nieuwe 'Ondertussen' (deel 2), een vrijzinnige co-productie van Henk Harmsen en Martin Schuitemaker.Informatie via Martin Schuitemaker. Collecte... meer..
18 okt
Vrije Ruimte
2020
Vandaag is Irene Hörst weer in ons midden. Nadere gegevens over de invulling van deze bijeenkomst nog niet bekend. Collecte voor Het Venster. Na afloop... meer..
25 okt
Viering
2020
Vandaag is Anadya Wouters (dirigente van het koor 'Songs from the heart') bij ons met een invulling van deze Vrije Ruimte, met als titel: 'Muziek als balsem voor je ziel... meer..
01 nov
Vrije Ruimte
2020
Deze thema-ontmoeting wordt voorbereid door de commissie ontmoetingen in vertrouwde samenstelling, met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
08 nov
Thema Ontmoeting
2020
Vandaag opnieuw 'Ondertussen', (deel 3), een vrijzinnige co-productie van Henk Harmsen en Martin Schuitemaker. Informatie via Martin Schuitemaker. ... meer..
15 nov
Vrije Ruimte
2020
Vandaag is Mike Bais weer bij ons te gast. Nadere informatie volgt.Collecte voor Het Venster.Na afloop altijd gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie/thee... meer..
22 nov
Viering
2020
Op deze eerste adventszondag gaat Marieke de Vries bij ons voor. Nadere gegevens volgen.Collecte voor Kerk en Minima.Na afloop koffiedrinken en napraten.(foto Rinie van... meer..
29 nov
Viering
2020
Vandaag is er een Vrije Ruimte, gelegenheid voor invulling van buitenaf of van binnenuit. Informatie via Martin Schuitemaker. Collecte/bijdrage voor... meer..
06 dec
Vrije Ruimte
2020
Vandaag is er tijd ingeruimd voor een lezing. Er zijn nog geen gegevens bekend. (foto Pixabay) meer..
13 dec
Lezing
2020
Vandaag is er weer een aflevering van 'Ondertussen' (deel 4), een vrijzinnige co-productie van Henk Harmsen en Martin Schuitemaker. Informatie via Martin... meer..
20 dec
Vrije Ruimte
2020
Deze kerstmorgen is Bert Cozijnsen weer in ons midden.Hij is behalve theoloog en voorganger (in de Ludenkapel te Doorn) ook ‎organisatieadviseur, coach, ondernemer,... meer..
25 dec
Viering
2020

Pagina's