Bezinning en Bezieling

Bezinning en Bezieling zijn thema's waarmee we ons in Het Venster verbonden weten. Op vele manieren, zowel op zondagen als op dagen door de week zijn er verbindende activiteiten.
Leden van Het Venster leveren op deze website ook bijdragen in de vorm van gedichten, foto's, artikelen en overwegingen.

Hieronder een overzicht van alle huidige en komende activiteiten en bijdragen
- Bezinning en Bezieling - 

Interieur Venster met expo 2020 Martin Schuitemaker
In verband met de lockdown van dit moment ( t/m half maart) worden er geen bijeenkomsten in Het Venster georganiseerd. Wij doen ons best om digitale uitzendingen te... meer..
10 apr
2020
Veertigdagentijd- op weg naar Pasen -2021 - door Marieke de Vries-Hofman -In een artikel* las ik dat het woord vasten verwantschap heeft met ‘vasthouden, in acht... meer..
24 feb
2021
'De Boeddha in de bajes' – Cuong LuDit boek leende ik van Anke. Van het kostbare wat bij mij bleef hangen na het lezen, maakte ik een samenvatting en Hannie bracht... meer..
24 feb
2021
In deze Venster-viering is Mar van der Velde onze gast. Wij laten ons graag weer verrassen door zijn verhalen en muziek.Wij wensen u allen veel bezieling en inspiratie... meer..
28 feb
Viering
2021
Vandaag is er een digitale viering met Irene Hörst, opgenomen in Het Venster. Haar thema heeft zij gekozen n.a.v. dichtregels van Bert Schierbeek, die gaan over de... meer..
07 mrt
Viering
2021
Op deze zondag is er een Vrije Ruimte, met (digitale) invulling van diverse leden.De link hiervoor wordt kort voor deze zondag op deze pagina bekend gemaakt.
14 mrt
Vrije Ruimte
2021
Op deze zondagmorgen is dr. Willem van der Meiden onze gast. Nadere gegevens volgen. Aanvang 10.00 uur. meer..
21 mrt
Viering
2021
Vandaag weer een mooie productie met mooie teksten, muziek, beelden en liederen, samengesteld door Henk Harmsen. In ieder geval online te bekijken, en wanneer de corona-... meer..
28 mrt
Vrije Ruimte
2021
Op deze Paasmorgen is Marieke de Vries weer bij ons te gast. Nadere gegevens volgen meer..
04 apr
Viering
2021
Deze Thema-Ontmoeting wordt voorbereid door de commissie Ontmoetingen in vertrouwde samenstelling, met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
11 apr
Thema Ontmoeting
2021
Vandaag weer een digitale productie met mooie teksten, muziek, beelden en liederen, samengesteld door Henk Harmsen. In ieder geval online te bekijken, en wanneer de... meer..
18 apr
Vrije Ruimte
2021
Op deze zondag zal Monique van Zoest bij ons voorgaan. Nadere gegevens zijn nog niet bekend. (foto Rinie van der Leer) meer..
25 apr
Viering
2021
kaarsritueel met stenen
Informatie over de lezing 'Bezielde rituelen in deze tijd' (door Jos Somsen): Een kind dat niet kan slapen als beide ouders niet even een knuffel zijn komen geven.... meer..
02 mei
Lezing
2021
Ook vandaag weer een digitale productie met mooie teksten, muziek, beelden en liederen, samengesteld door Henk Harmsen. In ieder geval online te bekijken, en wanneer de... meer..
09 mei
Vrije Ruimte
2021
Mike Bais is op deze Pinkstermorgen weer bij ons in Het Venster. Nadere gegevens volgen. Mike Bais is van beroep fysiotherapeut, Docent (HBO) en counselor-coach.... meer..
23 mei
Viering
2021

Pagina's