Bezinning en Bezieling

Bezinning en Bezieling zijn thema's waarmee we ons in Het Venster verbonden weten. Op vele manieren, zowel op zondagen als op dagen door de week zijn er verbindende activiteiten.
Leden van Het Venster leveren op deze website ook bijdragen in de vorm van gedichten, foto's, artikelen en overwegingen.

Hieronder een overzicht van alle huidige en komende activiteiten en bijdragen
- Bezinning en Bezieling - 

Interieur Venster met expo 2020 Martin Schuitemaker
Er zijn nog steeds bijeenkomsten zoals we de afgelopen maanden gewend waren, met maximaal 18 personen. Onder voorbehoud van de volgende 'spelregels':Kom binnen met... meer..
10 apr
2020
De terugkeer van de koning (al beschikbaar per 5 december). Dit wordt alweer de laatste aflevering van het drieluik Ondertussen. Bij de Terugkeer van de koning... meer..
06 dec
Vrije Ruimte
2020
kaarsritueel met stenen
Een kind dat niet kan slapen als beide ouders niet even een knuffel zijn komen geven. Het bijzondere moment van het ja-woord bij een huwelijk ten overstaan van vrienden... meer..
13 dec
Lezing
2020
Vandaag opnieuw een tussendoortje met Henk Harmsen, Wim van Keulen, Jan van Donkelaar en Martin Schuitemaker. Informatie via Martin Schuitemaker. Collecte... meer..
20 dec
Vrije Ruimte
2020
Deze kerstmorgen is Bert Cozijnsen weer in ons midden.Hij is behalve theoloog en voorganger (in de Ludenkapel te Doorn) ook ‎organisatieadviseur, coach, ondernemer,... meer..
25 dec
Viering
2020
Deze thema-ontmoeting wordt voorbereid door de commissie ontmoetingen in vertrouwde samenstelling, met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
27 dec
Thema Ontmoeting
2020
WERELDVREDE-meditatie op 31 december. Sluit het jaar af met een uur mediteren. Vrede in jezelf, vrede in jouw omgeving, vrede in de wereld. Doe mee met een... meer..
31 dec
Extra
2020
We beginnen dit nieuwe jaar met een viering met Irene Hörst.Na afloop is er gelegenheid om na te praten en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen, onder het genot van... meer..
03 jan
Viering
2021
Deze Thema-Ontmoeting wordt voorbereid door de commissie Ontmoetingen in vertrouwde samenstelling, met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
10 jan
Thema Ontmoeting
2021
De informatie over de lezing voor deze zondag wordt nog bekendgemaaktNa afloop is er altijd gelegenheid tot vragen stellen en tot napraten onder het genot van koffie/... meer..
17 jan
Lezing
2021
Op deze zondagmorgen zal Hans le Grand onze gast zijn in de viering. Rev. Dr. Hans le Grand is als predikant aangesloten bij de ‘General Assembly of Unitarian... meer..
31 jan
Viering
2021
BRONNEN is een ontwapenende theatervoorstelling van Kirsten Benschop over verbinding en (innerlijke) vrijheid en wat daarbij in de weg kan staan. Want wij... meer..
07 feb
Voorstelling
2021
Op deze zondag is er weer een viering met Paul Stegenga. Nadere gegeves volgen. Na afloop is er koffie/thee/limonade en gelegenheid om na te praten. meer..
14 feb
Viering
2021
Deze Thema-Ontmoeting wordt voorbereid door de commissie Ontmoetingen in vertrouwde samenstelling, met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
21 feb
Thema Ontmoeting
2021
Dit is een vraag of uitdrukking die we allemaal kennen. Wellicht kunnen we deze beter stellen als: ‘Wie denk ik wel dat ik ben?’- en daarmee verandert onmiddellijk... meer..
14 mrt
Vrije Ruimte
2021

Pagina's