Activiteiten

Het Venster wordt niet alleen op zondagmorgen gebruikt, maar ook regelmatig op doordeweekse dagen. Veel leden van Het Venster zijn actief, hetzij in commissies/werkgroepen of op andere wijze. 

Wilt u Het Venster gebruiken voor een activiteit? Neem dan altijd eerst contact op met Wil Gouda om dit af te stemmen

Hieronder een overzicht van komende activiteiten/gebeurtenissen in Het Venster. Eerdere activiteiten kunnen bekeken worden in het Archief.

In deze Venster-viering is Mar van der Velde onze gast. Wij laten ons graag weer verrassen door zijn verhalen en muziek.Wij wensen u allen veel bezieling en inspiratie... meer..
28 feb
Viering
2021
Vandaag is er een digitale viering met Irene Hörst, opgenomen in Het Venster. Haar thema heeft zij gekozen n.a.v. dichtregels van Bert Schierbeek, die gaan over de... meer..
07 mrt
Viering
2021
Op deze zondag is er een Vrije Ruimte, met (digitale) invulling van diverse leden.De link hiervoor wordt kort voor deze zondag op deze pagina bekend gemaakt.
14 mrt
Vrije Ruimte
2021
Op deze zondagmorgen is dr. Willem van der Meiden onze gast. Nadere gegevens volgen. Aanvang 10.00 uur. meer..
21 mrt
Viering
2021
Vandaag weer een mooie productie met mooie teksten, muziek, beelden en liederen, samengesteld door Henk Harmsen. In ieder geval online te bekijken, en wanneer de corona-... meer..
28 mrt
Vrije Ruimte
2021
Op deze Paasmorgen is Marieke de Vries weer bij ons te gast. Nadere gegevens volgen meer..
04 apr
Viering
2021
Deze Thema-Ontmoeting wordt voorbereid door de commissie Ontmoetingen in vertrouwde samenstelling, met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
11 apr
Thema Ontmoeting
2021
Vandaag weer een digitale productie met mooie teksten, muziek, beelden en liederen, samengesteld door Henk Harmsen. In ieder geval online te bekijken, en wanneer de... meer..
18 apr
Vrije Ruimte
2021
Op deze zondag zal Monique van Zoest bij ons voorgaan. Nadere gegevens zijn nog niet bekend. (foto Rinie van der Leer) meer..
25 apr
Viering
2021
kaarsritueel met stenen
Informatie over de lezing 'Bezielde rituelen in deze tijd' (door Jos Somsen): Een kind dat niet kan slapen als beide ouders niet even een knuffel zijn komen geven.... meer..
02 mei
Lezing
2021
Ook vandaag weer een digitale productie met mooie teksten, muziek, beelden en liederen, samengesteld door Henk Harmsen. In ieder geval online te bekijken, en wanneer de... meer..
09 mei
Vrije Ruimte
2021
Mike Bais is op deze Pinkstermorgen weer bij ons in Het Venster. Nadere gegevens volgen. Mike Bais is van beroep fysiotherapeut, Docent (HBO) en counselor-coach.... meer..
23 mei
Viering
2021
Vandaag opnieuw een digitale productie met mooie teksten, muziek, beelden en liederen, samengesteld door Henk Harmsen. In ieder geval online te bekijken, en wanneer de... meer..
30 mei
Vrije Ruimte
2021
Vandaag een digitale productie met mooie teksten, muziek, beelden en liederen, samengesteld door Henk Harmsen. In ieder geval online te bekijken, en wanneer de corona-... meer..
13 jun
Vrije Ruimte
2021
Vandaag ook weer een digitale productie met mooie teksten, muziek, beelden en liederen, samengesteld door Henk Harmsen. In ieder geval online te bekijken, en wanneer de... meer..
04 jul
Vrije Ruimte
2021

Pagina's