Activiteiten op Zondag

's Zondags van 10.00 tot 11.00 zijn er in Het Venster bijeenkomsten van zeer uiteenlopende aard (vieringen, thema-ontmoetingen, lezingen, open ruimtes), waar na afloop ruimschoots gelegenheid is om na te praten en elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee of limonade. Overigens zijn kinderen ook van harte welkom in Het Venster! Er staat dan ook altijd een tafel achter in de zaal, waar kinderen (al of niet met hun ouders) kunnen tekenen, knippen of plakken.

Eerdere zondagse activiteiten kunnen bekeken worden in het Archief.

Deze Vrije Ruimte wordt ingevuld door Marjo van Rijnsoever en Gerrit van Santen. Thema: Het Onze Vader en het getal 7. Een spreekwoord zegt: ‘er zijn vele... meer..
17 dec
Vrije Ruimte
2017
Omdat er dit jaar twee 'zondagen' achter elkaar vallen, leek het de Commissie Ontmoetingen een goed idee om i.p.v. in de ochtend, een korte meditatieve vesper te houden... meer..
24 dec
Viering
2017
Deze kerstmorgen is - evenals de vesper op 24 december - voorbereid door de Commissie Ontmoetingen, samen met Marieke de Vries-Hofman. Collecte: Artsen Zonder... meer..
25 dec
Viering
2017
Vandaag wordt de Vrije Ruimte ingevuld door Herman de Rijk en Petra Wubs, met het thema: Verleden - heden - toekomst. Op de laatste dag van het jaar willen wij met... meer..
31 dec
Vrije Ruimte
2017
Laat je je graag verrassen? Kom dan eens op zondagmorgen bij een Thema Ontmoeting, georganiseerd door een kleine kern enthousiaste Vensterleden: (be)denkers van (diep-)... meer..
07 jan
Thema Ontmoeting
2018
Vandaag is Irene Hörst weer onze gast. Collecte voor Het Venster. Na afloop koffie/thee en gelegenheid om na te praten. Autodienst: Els van Duijvenbode.... meer..
14 jan
Viering
2018
Deze Vrije Ruimte wordt ingevuld door Eveline de Kock. Zij verzorgt een samenkomst - in samenwerking met Martin Schuitemaker - over de figuur Jezus. Het wordt een... meer..
21 jan
Vrije Ruimte
2018
Vandaag is Bert Cozijnzen onze gast in het Venster. Bert Cozijnsen is behalve theoloog en voorganger (in de Ludenkapel te Doorn) ook ‎organisatieadviseur, coach,... meer..
28 jan
Viering
2018
Lezing door Jan Willem van der Straten. Nadere informatie volgt. Collecte voor lezingen en voorstellingen. Autodienst: Ingrid van Rhee. foto Martin... meer..
04 feb
Lezing
2018
Viering met Marieke de Vries - Hofman. Het thema wordt nog bekend gemaakt. Collecte:..... Na afloop napraten onder het genot van koffie/thee. ... meer..
11 feb
Viering
2018
Laat je je graag verrassen? Kom dan eens op zondagmorgen bij een Thema Ontmoeting, georganiseerd door een kleine kern enthousiaste Vensterleden: (be)denkers van (diep-)... meer..
18 feb
Thema Ontmoeting
2018
Op deze zondagmorgen is Harm Knoop te gast in Het Venster. Zoekend, schatgravend, inspirerend, bezielend en ondersteunend stimuleert hij mensen om hun eigen bronnen... meer..
25 feb
Viering
2018
In een Vrije Ruimte wordt er ruimte gegeven aan een ieder die op zondagmorgen een eigen onderwerp op haar/zijn eigen manier vorm wil geven. Zo'n bijeenkomst is tevens... meer..
04 mrt
Vrije Ruimte
2018
Vandaag is Paul Stegenga onze gast. Het is altijd weer een verrassing wat hij voor ons in petto heeft. Collecte voor Het Venster. Na afloop gelegenheid om na... meer..
11 mrt
Viering
2018
Martijn Rep is vandaag onze gast met een lezing over de Ba'hai. Meer informatie hierover volgt later. Collecte voor Lezingen en Voordrachten, richtprijs hiervoor is... meer..
18 mrt
Lezing
2018

Pagina's