Thema-ontmoetingen

Laat je je graag verrassen? Kom dan eens op zondagmorgen bij een Thema Ontmoeting, georganiseerd door een kleine kern enthousiaste Vensterleden: (be)denkers van (diep-)zinnige thema's, waar interactie soms een rol kan spelen. Teksten, liederen, muziek en beelden nodigen uit tot reflectie en creativiteit en bieden zo ruimte voor bezinning en bezieling.

Thema-ontmoetingen zijn bijeenkomsten met een open, creatief en ont-moetend karakter. Actuele thema's en gebeurtenissen in de samenleving dienen als inspiratiebron. Er kan als ondersteuning gebruik gemaakt worden van muziek, filmfragmenten, gedichten, verhalen, creatieve werkvormen en rituelen. Deze ontmoetingen worden georganiseerd door een kern van leden van Het Venster, o.l.v. Jan Dijksterhuis.

Hieronder een overzicht van de activiteiten van Thema-ontmoetingen. Eerdere zijn te bekijken in het Archief.

We hebben nu bijna 2 jaar te maken met covid, opnieuw kunnen we elkaar minder ontmoeten, we trekken ons meer terug. We zien hoe tegenstellingen, onvrede en moedeloosheid... meer..
23 jan
Thema Ontmoeting
2022
Deze thema-ontmoeting wordt voorbereid door de commissie ontmoetingen in vertrouwde samenstelling\ met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van Donkelaar en jan... meer..
06 mrt
Thema Ontmoeting
2022
Op deze paasmorgen is er een thema-ontmoeting, die is voorbereid door de commissie ontmoetingen, in vertrouwde samenstelling met Martin Schuitemaker, Jos Somsen, Jan van... meer..
17 apr
Thema Ontmoeting
2022