Vieringen

Een viering is een zondagse bijeenkomst met een vrijzinnig-christelijk karakter, geleid door voorgangers die lid zijn van Het Venster of door gastvoorgangers. Er is aandacht voor (liturgische) vernieuwing. 
De x-liedjes van Henk Harmsen nemen vaak een prominente plaats in. 

Hieronder een overzicht van de vieringen (zoals boven beschreven) tot eind 2015. Voor meer/andere zondagse bijeenkomsten, klik hier.
Eerdere vieringen (zoals boven beschreven) zijn te bekijken in het Archief.

Vandaag is Irene Hörst onze gast in het Venster. Collecte voor Het Venster. Muzikale begeleiding: Rinie van der LeerNa afloop is er gelegenheid om na te praten... meer..
23 jul
Viering
2017
SS Rotterdam
In het midden van de zomer maken we de vergelijking: is het leven een cruise of een kruis? Paul Stegenga is vandaag onze kapitein en we gaan op reis naar onbekende... meer..
30 jul
Viering
2017
Ronald Naar neemt ons mee op reis door het land van meditatie, waarin Taizé-elementen een rol zullen spelen. In een Taizé-viering klinken liederen en worden... meer..
13 aug
Viering
2017
Vandaag is Bert Cozijnzen onze gast in het Venster. Bert Cozijnsen is behalve theoloog en voorganger (in de Ludenkapel te Doorn) ook ‎organisatieadviseur, coach,... meer..
20 aug
Viering
2017
Nog geen gegevens ontvangenCollecte voor Het VensterMuzikale begeleiding: Rinie van der LeerNa afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie/thee/... meer..
03 sep
Viering
2017
Bijeenkomst met Marieke de Vries. Nadere gegevens volgen.(foto Wietse de Vries)
17 sep
Viering
2017
Nog geen gegevens bekend
01 okt
Viering
2017
Vandaag is Irene Hörst weer onze gast. Collecte voor 'Mensenkinderen'. Na afloop koffie/thee en gelegenheid om na te praten. Autodienst: .........(foto... meer..
15 okt
Viering
2017
Vandaag is Paul Stegenga onze gast. Nadere gegevens volgen. Collecte voor Het Venster. Na afloop koffie/thee en gelegenheid om na te praten. ... meer..
29 okt
Viering
2017
Tijd en locatie nog niet bekend
12 nov
Viering
2017
Op deze 2e adventszondag is onze gast Monique van Zoest - zij is pastoraal werker in de Vlam (Vrijzinnig Nederland) in Rhenen. Collecte: ......Muzikale begeleiding... meer..
10 dec
Viering
2017
Op deze kerstmorgen is onze gast Marieke de Vries-Hofman. Collecte: ......Muzikale begeleiding: Rinie van der LeerNa afloop is er gelegenheid om na te praten onder... meer..
25 dec
Viering
2017