Eten met Zin in Veenendaal

afbeelding van Jocelyn

Eten met Zin is een nieuwe activiteit die zich richt op gesprekken rondom zingevingsthema’s. Een goed gesprek onder (avond)etenstijd! Regionaal is men bezig om dit op te zetten en Veenendaal wil ook mee gaan doen! 

In Bennekom is men daar al actief mee en Lia Hol en Froukje Davidse helpen ons met het opzetten hier in Veenendaal.
Tot nu toe doen Het Venster (in principe), 'Veens', het 'Centrum voor Levensvragen', en 'Zin in' mee en we hopen andere partijen er nog bij te kunnen betrekken.

Namens Het Venster zijn Esther Kerbof - van Capellen en Jocelyn Readett bezig om met 'Zin in' en 'Veens' hier een "Eten met zin" op te zetten. Het is een Veenendaalse versie van wat al draait in Bennekom en Ede. 

Voor deze activiteit zijn we op zoek naar vrijwillige tafelgespreksleiders en naar vrijwillige 'soepkokers'. Tijdsinvestering c.a. 4 uur per maand. Als soepkoker neem je dan ook deel aan de gesprekken.

Als tafelgespreksleider krijg je een korte stoomcursus over het voeren van zingevingsgesprekken in kleine groepen en het signaleren van levensvragen. Tijdens het tafelgesprek draag je bij aan een fijne sfeer en bewaak je de tijd. Tijdsinvestering c.a. 4 uur per maand.

Heb je interesse? Leuk! Mail dan je gegevens en voorkeuren naar Esther en Jocelyn en zij nemen dan contact met je op.

Er zijn op dit moment vacatures. Zie www.etenmetzin.nl/vacatures

Hieronder meer informatie via PDF-knop

Stijlvorm van de geschreven bijdrage: 

PDF: 

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.