'Ondertussen'- deel 3

De terugkeer van de koning (al beschikbaar per 5 december). 

Dit wordt alweer de laatste aflevering van het drieluik Ondertussen. Bij de Terugkeer van de koning hadden we niet specifiek aan Willem Alexander gedacht, maar deze koning zal toch af en toe even figureren in deze uitzending. Centraal in aflevering drie staat de wederkomst van Jezus. Dit onderwerp zal in een ouderwets hoorspel worden uitgebeeld, waarbij de hoofdpersonen (God, Jezus en Satan) ook nog eens definitief zullen afrekenen met Sinterklaas en Zwarte Piet (en overigens ook met de schimmel). Er is ook weer een praatje van Jan. Dit keer over de baard van de Koning. 
Wim en Roos eindigen hun reis nu definitief. Beer en Pop zullen zeker de kans niet voorbij laten gaan om uiteindelijk nog even alles de revue te laten passeren en hun mening te geven.
Speciaal vanwege Sinterklaas is deze aflevering al op zaterdag 5 december te zien. Trailer (beschikbaar)

Informatie via Martin Schuitemaker

Het drieluik Ondertussen is een digitale collage vol vrijzinnigheid onder redactie van Henk Harmsen en Martin Schuitemaker. Henk Harmsen is bekend om zijn x-liedjes en zijn verhalen over God in het gekkenhuis. Ook maakte hij het digitale Corona-drieluik And the beat goes on...Samen met Martin Schuitemaker bedacht hij de serie EgtHemaTM,waarin de personages Beer en Pop voor het eerst optraden. Deze schavuiten zullen overigens ook in Ondertussen opduiken. 

Voorlopig bestaat een aflevering elke keer uit liedjes (o.a. gezongen door Eva Schuurman), verhalen, columns, gedichten en sketches. Ondertussen kan gebruikt worden als digitaal alternatief voor een bijeenkomst of kan bekeken worden tijdens een fysieke bijeenkomst en kan dan bijvoorbeeld na afloop worden besproken. 

Kijk ook eens naar de series And the beat goes on en GLAS!

Wie graag met anderen deze aflevering op zondagmorgen in Het Venster wil bekijken, dienst zich eerst aan te melden via de volgende link: https://www.supersaas.nl/schedule/Venster/zondag_activiteiten_het_Venster

Na afloop napraten onder het genot vankoffie/thee (corona-proof)

(foto Jan van Donkelaar)

wanneer: 

zondag, 6 december, 2020 - 10:00
  • Vrije Ruimte

Reacties

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.