Thema-Ontmoeting 'Uitreiken'

We hebben nu bijna 2 jaar te maken met covid, opnieuw kunnen we elkaar minder ontmoeten, we trekken ons meer terug. We zien hoe tegenstellingen, onvrede en moedeloosheid toenemen. Aan de andere kant is er veel creativiteit en medeleven en zijn er initiatieven die mensen verbinden met elkaar en met de wereld om ons heen, mensen die naar elkaar uitreiken, ook over ogenschijnlijke grenzen heen. 

Hoog tijd om die voorbeelden met elkaar te delen. Waar vinden we elkaar, waar gebeuren dingen die er echt toe doen, die een nieuw verhaal vertellen? Wat heeft jou de laatste tijd geïnspireerd, een glimlach op je gezicht getoverd? Wat heeft je aan het denken gezet, handvatten gegeven om anders te kijken en dingen anders te doen? Wat gaf of geeft je nieuwe moed? 

Het wordt een ontmoeting voor het delen van jullie verhalen en ervaringen. De commissie ontmoetingen voegt er beelden en muziek aan toe. 

Deze thema-ontmoeting wordt voorbereid door de commissie ontmoetingen, met Jos Somsen, Jan van Donkelaar en Jan Dijksterhuis. 

Inloggen kan vanaf 9.45 uur via de link die aan de leden/donateurs wordt toegezonden. Na afloop is er gelegenheid om (nog steeds online) gezelligheid met elkaar te delen, onder het huiselijk genot van koffie met wat lekkers.

Collecte voor Het Venster. U kunt een bijdrage doneren op het bankrekeningnummer van Het Venster: NL11TRIO 0197 6222 08 op naam van ‘NPB Veenendaal’. Alle gevers hartelijk dank! 

Wat is een Thema-Ontmoeting? 

(foto Ingrid van Rhee)

wanneer: 

zondag, 23 januari, 2022 - 10:00
  • Thema Ontmoeting

Reactie toevoegen

JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit formulier te kunnen gebruiken.